divendres, 12 de maig del 2023

TALLERS CULTURALS

Els Tallers Culturals van començar el dia 25 d'abril amb un taller INICIACIÓ A LA CUINA SALUDABLE a càrrec de la Pamela Rodríguez.

Es van cuinar tres plats que després vam degustar: quinoa amb verdures, rodó de pollastre farcit de pernil dolç amb formatge i salsa de bolets i pastís de xocolata.

 
 
A la tarda, es va fer el segon taller ELS ANYS 30 A SÚRIA, a carrec de l'Amadeu Olives, estudiós de la nostra història, sobretot del segle XX.
Ens va explicar els fets històrics i algunes anecdotes que van passar a la nostra vila i a Catalunya durant aquest periòde de temps.

  


 
 
El dimecres 26 a la tarda, es va fer el taller de DIBUIX AL NATURAL a càrrec de la Marta Payàs, professora en belles arts. Vam anar al Poble Vell, on després d'algunes explicacions tècniques, cadascú va poder fer el seu dibuix.


El dijous 27 al matí es va fer el taller de VIATGES I AVENTURA a càrrec de dues alumnes de l'escola, la Conxita Parcerisa i la Roser Torras.

La Conxita ens va explicar el viatge al Cap Nord amb autocaravana. Vam poder gaudir dels paisatges, de la història i cultura del pais i també de l'aventura de viatjar sola amb autocaravana. 

La Roser Torras, ens va explicar el viatge que va fer a Mongòlia, la cultura i la història. Compartir durant uns dies la manera de viure de les persones del pais. 

El divendres 28 a la tarda es va fer el taller EINES PEL BENESTAR EMOCIONAL a càrrec de la Paqui Borjas, artterapeuta i educadora emocional.
Al llarg de dues hores, vam gaudir d'una sessió per produir canvis, transformar i millorar el nostre estat d'ànim fent un viatge cap a l'autoconeixement.
 
 
 
 
El dijous 4 de maig al matí vam fer el  taller DANSES DEL MÓN a càrrec del Josep Vilanova, gran coneixedor i historiador de danses populars d'arreu del món. Ho vam passar molt bé aprenent a ballar diferents danses i una jota.
 
 
 


El divendres 25 al matí vam fer la SORTIDA ALS JACIMENTS ARQUEOLÒGICS DE LES GUIXERES a càrrec de la Jeni Montaño, col·laboradora i arqueòloga de les diferents campanyes arqueològiques dutes a terme a la zona.
Vam gaudir de la visita a l'espai patrimonial de les Guixeres de Sant Pere del Puig i de la torre.

 


  

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada