dimarts, 1 de juny del 2021

 El poeta i rapsode Josep Pedrals transmet l’emoció dels versos de Salvador Perarnau en un recital al Parc Municipal Macary i Viader

Els versos de Salvador Perarnau van omplir el Parc Municipal Macary i Viader aquest dimecres 26 de maig en el recital poètic ‘La carn, tranquil·la; l’esperit, no tant’, a càrrec del conegut poeta i rapsode barceloní Josep Pedrals. Aquesta trobada simbòlica entre els dos autors va generar moments d’alta intensitat poètica que van ser reconeguts amb llargs aplaudiments del públic al final de l’acte.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de la directora de l’Escola, Dolors Martín. Entre les persones assistents al recital es trobaven el regidor de Cultura, Miquel Soliva, la regidora d’Ensenyament, Alba Santamaria, i una representació de la família Perarnau.

En el transcurs de l’acte, Josep Pedrals va repassar la trajectòria poètica del poeta surienc i va recitar alguns dels poemes més representatius de diferents èpoques, “que em tenen fascinat per alguna cosa particular”. El títol del recital són dos versos de l’epigrama ‘Del remordiment’, un dels més coneguts de Salvador Perarnau.

El recital va ser retransmès en directe pel canal de l’Ajuntament a YouTube, en el qual pot ser visionat, juntament amb altres activitats realitzades en els darrers mesos a l’entorn de Salvador Perarnau.

 Canal de l’Ajuntament de Súria a YouTube: www.suria.cat/youtube.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada