divendres, 5 de juny de 2015

L’Escola Municipal de Formació d’Adults obrirà dilluns 8 de juny el termini d’informació i inscripcions per al proper curs

L’Escola Municipal de Formació d’Adults obrirà dilluns 8 de juny el termini d’informació i inscripcions per al proper curs

 
02 de Juny de 2015
 
L’Escola Municipal de Formació d’Adults obrirà dilluns 8 de juny el termini d’informació i inscripcions per al curs 2015-16. A més de la seva oferta formativa tradicional, el centre oferirà noves edicions dels cursos de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de graus mitjà i superior.L’oferta formativa de l’Escola Municipal de Formació d’Adults per al proper curs constarà de les següents matèries:
  • Català. Nivells inicial, bàsic, mitjà i català oral.
  • Alfabetització. Aprendre a llegir i a escriure en català i castellà.
  • Neolectors I-II. Perfeccionament de lectura i escriptura.
  • Ampliació de coneixements I-II. Llengua catalana i castellana, matemàtiques i experiències.
  • Cursos per a persones nouvingudes. Llengua catalana i castellana. Nivells oral i escrit.
  • Tallers. Informàtica I-II-III.
  • Cursos de preparació a les proves d’accés als cicles formatius de graus mitjà i superior (CFGM i CFGS).
Les persones interessades podran demanar més informació o formalitzar la seva inscripció a les dependències del centre els dilluns 8, 15 i 22 de juny (de 12.00 a 13.00 h), els dimarts 9, 16 i 30 de juny (de 12.00 a 13.00 h), dijous 25 de juny (de 16.00 a 18.00 h) i divendres 26 de juny (de 10.00 a 13.00 h).

L’equip docent del centre està format per dues professores, amb el suport de persones voluntàries que participen en el desenvolupament d’algunes classes.

El curs de l’Escola Municipal de Formació d’Adults es desenvolupa entre els mesos d’octubre i juny, entre dilluns i divendres, en horaris que hauran de ser concretats prèviament al mateix centre.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola, ubicada al passatge Jeroni Martorell, número 2, primera planta (al costat de la Casa de la Vila). També es pot trucar al telèfon 670.00.48.84.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada