dimarts, 4 de desembre del 2012

INICI DE CURS

Vam començar les classes l' 1 d'octubre.


El nombre d’alumnes de l’Escola d’Adults creix el 10,53% en aquest nou curs



L’Escola Municipal de Formació d’Adults ha iniciat el nou curs amb 126 alumnes matriculats, xifra que representa un increment del 10,53% en relació amb el curs anterior. A més de la seva oferta de formació general per a adults i persones nouvingudes, el centre també acull la tercera edició del curs de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de formació professional (FP) de grau mitjà.
El centre ofereix classes d’alfabetització, català, perfeccionament de lectura i escriptura per a neolectors, ampliació de coneixements en llengües catalana i castellana, matemàtiques i experiències, cursos de català i castellà per a persones nouvingudes i tallers d’informàtica.
El 21,43% de l’alumnat de l’Escola d’Adults prové d’altres països, amb les següents procedències:
·    Àfrica (Marroc i Guinea Equatorial): 12 persones.
· Amèrica (Argentina, Equador, Paraguai, Colòmbia, Veneçuela, Hondures, Xile i Nicaragua): 11 persones.
·    Àsia (Kazakhstan): 2 persones.
·    Europa (Geòrgia i Romania): 2 persones.
A més del seu propi equip docent, el centre compta amb el suport de dues voluntàries per tal de reforçar la seva oferta educativa.
Al llarg del curs, l’Escola d’Adults també organitza diferents activitats per afavorir l’apropament intercultural, a més de col·laborar en iniciatives socials i culturals que es desenvolupen a la vila, com el programa Municipi Lector i els actes per la igualtat de gènere i contra la violència masclista.

El curs de preparació a les proves d’accés als cicles formatius de FP de grau mitjà és el resultat d’un treball conjunt entre les àrees municipals d’Educació, Joventut, Desenvolupament Local i Benestar Social, en una iniciativa promoguda per la Diputació a diferents municipis de les comarques barcelonines.
Súria, 15 d' octubre de 2012













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada