divendres, 14 de juliol del 2017

"FULL DE RUTA" CONTINUA LES ACCIONS D'ORIENTACIÓ A LES ESCOLES MUNICIPALS DE PERSONES ADULTES

Butlletí educ@diba
Del 23 de juny al 6 de juliol de 2017 - #177

Orientació

"Full de ruta" continua les accions d’orientació a les escoles municipals de persones adultes

Alumnes a la Fira Guia't 2017
Alumnes a la Fira Guia't 2017
educ@diba, 23/06/2017
Tot i que el curs ha finalitzat, l’equip d’orientadores continua el seu suport als municipis realitzant accions clau en els processos de transició, com l’acompanyament a les preinscripcions als cicles formatius, l’assistència a les entrevistes inicials, l’acollida de nou alumnat i el seguiment d’exalumnes que volen continuar la seva trajectòria formativa. El curs 2016-2017 el projecte Full de Ruta ha continuat creixent fins a un total de 21 municipis, 7 més que el curs anterior.
La participació també ha augmentat respecte del curs passat: 432 alumnes han participat en tallers d’orientació i 329 alumnes han rebut assessoraments personalitzats. Enguany els participants han estat majoritàriament alumnat de preparació de la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i alumnat dels cursos per l’obtenció del títol de l’ESO;  fet que s’alinea amb l’estratègia de lluita contra l’abandonament escolar prematur assumit com a prioritari per la Gerència de Serveis d'Educació.
Full de Ruta és un programa d’orientació educativa desenvolupat a les escoles de persones adultes municipals en el qual es combinen accions directes a l’alumnat i accions de suport a l’estratègia d’orientació municipal. Un projecte que té com objectius la reducció de l'abandonament dels estudis en curs, l’increment de nombre d'alumnes que superen la prova o finalitzen el curs i l’augment d’alumnes que continuen estudiant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada