dilluns, 5 de juny del 2017

L'Escola Municipal de Formació d'Adults i la Biblioteca Pública porten a Súria l'escriptor Joan Antoni Martín Piñol, dins del programa Súria Municipi Lector

L'escriptor barceloní Joan Antoni Martín Piñol va parlar sobre les interioritats del treball dels guionistes de televisió en una xerrada que va tenir lloc a l'Escola Municipal de Formació d'Adults. L'acte va ser organitzat per aquest centre formatiu i per la Biblioteca Pública, dins del programa Súria Municipi Lector.
Joan Antoni Martín Piñol és guionista i ha participat en sèries i programes tan coneguts com 'El cor de la ciutat', Club Súper 3, 'Saber i ganar' i 'Gran nord', entre d'altres. També és director, monologuista, professor de guions i ha guanyat prestigiosos guardons literaris, com el Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil.
Segons Martín Piñol, l'escriptura de novel·les “és tot tranquil·litat”, mentre que el guionatge televisiu “és una aventura” pels canvis freqüents i els condicionants de tota mena que afecten la posada en marxa de qualsevol programa.
L'escriptor barceloní va explicar algunes anècdotes de la seva experiència de guionista amb un to irònic i planer. Tot i les dificultats i els imprevistos, Martín Piñol va explicar que “ens dediquem a una feina que pensem que és la millor del món”.
L'acte va aplegar prop d'una trentena de persones. Prèviament, la regidora de Cultura, Montserrat Juncadella, i la directora de l'Escola, Dolors Martín, van adreçar unes paraules de benvinguda als assistents.

El programa Súria Municipi Lector té l'objectiu de fomentar la lectura a totes les edats i compta amb el suport del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat) . Les seves activitats es desenvolupen amb la participació de l’Ajuntament, els centres educatius (col•legis Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, institut Mig-Món i Escola Municipal de Formació d’Adults), les respectives AMPA i la Biblioteca Pública.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada