dilluns, 20 de juny del 2016

CURS DE PREPARACIÓ PER A LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR


L'Escola Municipal de Formació d'Adults obre el termini d'inscripcions per al curs de preparació per a les proves d'accés als graus mitjà i superior de la FP
L'Escola Municipal de Formació d'Adults oferirà durant el curs vinent una nova edició del curs de preparació per a la prova d'accés als cicles de formació professional de graus mitjà i superior de formació professional (FP). El termini d'informació i inscripcions romandrà obert els dies 22, 23 i 28 de juny, i 1 de juliol.
L’objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la reincorporació de l’alumnat al sistema educatiu per tal que puguin afrontar la seva inserció al mercat laboral amb una millor qualificació professional. Per poder inscriure-s'hi, els alumnes han de tenir, com a mínim, 17 anys per al de grau mitjà, i 19 anys per al de grau superior.
Els horaris d'informació i inscripcions són els següents:
  • Dimecres 22 de juny: de 16.00 a 18.00 h.
  • Dijous 23 de juny: de 12.00 a 13.00 h.
  • Dimarts 28 de juny: de 12.00 a 13.00 h.
  • Divendres 1 de juliol: de 10.00 a 13.00 h.

El curs és el resultat d’un treball conjunt de les àrees municipals d’Educació, Joventut, Desenvolupament Local i Benestar Social, en una iniciativa promoguda per la Diputació a diferents municipis. En aquesta nova edició hi participen més d'una quarantena d'ajuntaments i altres ens locals de les comarques barcelonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada