divendres, 15 d’abril del 2016

SANT JORDI




PROGRAMA D'ACTES DE SANT JORDI 


Del 18 al 24 d'abril

Dilluns 18 d’abril

PER SANT JORDI, LLIBRES DE CASA
- 20.00 h. Presentació del llibre ’L’últim defensa’ de Jordi Agut Parres. A càrrec del mateix autor i del regidor de Cultura, Ricard Reguant Gallego. Tast de vins amb la col·laboració de Ca l’Ibèric. Lloc: Cal Quintana.

Dimarts 19 d’abril

PER SANT JORDI, LLIBRES DE CASA
- 20.00 h. Presentació del llibre ’Viatge al cor de Catalunya’ de Jordi Piñero Subirana i Ferran Pujol Ferrer. A càrrec dels mateixos autors. Lloc: Biblioteca Pública.

Dimecres 20 d'abril

PER SANT JORDI, LLIBRES DE CASA
- 20.00 h. Presentació del llibre ’Súria al cor. La vida dels carrers’ de Montserrat Bacardit Baraldés. A càrrec de la mateixa autora i del regidor de Cultura Ricard Reguant Gallego. Final amb tast musical i de dansa. Lloc: Biblioteca Pública.

Dijous 21 d’abril

PER SANT JORDI, LLIBRES DE CASA
- 20.00 h. Presentació del llibre ’Sense bitllet de tornada’ de Josep Fàbrega Selva. Lloc: Biblioteca Pública.

Divendres 22 d’abril

SANT JORDI, FESTA DE LA CULTURA
- 15.30 h. Cantata ’Tots celebrem Sant Jordi’. A càrrec de les corals i orquestres de l’Escola Municipal de Música de Súria i dels alumnes de cicle inicial de les escoles de primària de Súria. Lloc: sala d’actes de la residència Bell Repòs.
- 18.00 h. Presentació del conte infantil ’La Silva i el rescat del bosc’ d’Enric Sala Serra i amb il·lustracions d’Ester Izquierdo Valera, editat per la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, amb un taller mediambiental. Lloc: jardins del parc municipal Macary i Viader.

Dissabte 23 d’abril

SANT JORDI, FESTA DE LA CULTURA
- Durant tot el dia. Parades de llibres i roses. Les llibreries i les floristeries i altres centres i entitats ompliran el carrer en els seus llocs habituals.
- Durant el matí. Biblioteca al carrer. Lloc: plaça de la Serradora.
- 11.00 h. Concert de Sant Jordi. A càrrec de la Societat Coral La Llanterna i la Coral Sòrissons. Amb la lectura de contes i poemes per part d’alumnes de les escoles de primària, l’Escola Municipal de Formació d’Adults, l’Institut Mig-Món i la Biblioteca Pública. Lloc: plaça de la Serradora.
- 17.00 h. 21a Mostra de Dansa. Coreografies d’escoles d’arreu de Catalunya, presentada per l’Escola de Ballet M. Cinta. Lloc: plaça de Sant Joan.
- 18.00 h. ’Treure’s contes del barret’. Sessió de conta contes a l’aire lliure, a càrrec de Dídac Micaló. Lloc: cruïlla dels carrers Sant Josep i Magí Fàbrega.

Diumenge 24 d’abril

SANT JORDI, FESTA DE CULTURA
- 12.00 h. Ballada de sardanes. A càrrec de la Cobla Súria. Lloc: era de La Garriga de Castelladral (Navàs).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada