divendres, 19 de juny del 2015

Cursos d'Accés a Cicles Formatius




 
Canvia de cicle, fes l'Accés


Benvolguts, benvolgudes,
 
Un any més es posa en marxa una nova edició dels cursos de preparació per a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior.
El curs 2015-2016 participeu en el projecte quaranta-dos ens locals i la Diputació de Barcelona us ofereix diferents materials per a la  difusió del projecte entre la ciutadania dels vostres municipis:
  • Un vídeo per promoure la participació als cursos.
  • Cartells en format pdf que us podeu descarregar al web d’Educació i afegir-hi les dades de matriculació corresponents al vostre municipi.
  • Una imatge i un bànner que poden acompanyar les notícies sobre el projecte que es realitzin als mitjans locals.
Al vídeo hem volgut posar en valor aquests estudis, així com la importància de l’esforç i la necessitat d’oferir noves oportunitats educatives al llarg de la vida i a prop del territori.
Esperem que aquests materials us ajudin a difondre el projecte al vostre municipi perquè arribi als joves i persones adultes que volen reincorporar-se al sistema educatiu i millorar les seves expectatives professionals.
Per part nostra, el donarem a conèixer mitjançant els nostres mitjans de comunicació (web, facebook, twitter, youtube i butlletins). Si teniu propostes de difusió en les que creieu que podem col·laborar poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Al web d’Educació es pot consultar més informació sobre el projecte.
Rebeu una cordial salutació.

Gerència de Serveis d'Educació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada