dijous, 20 de novembre del 2014

COMENCEM EL CURS AMB 123 ALUMNES


Un total de 123 alumnes segueixen les classes de l’ Escola Municipal d’Adults en aquest curs

Un total de 123 alumnes matriculats segueixen les classes de l’Escola Municipal de Formació d’Adults en aquest curs 2014-15, que a més a més de la seva oferta formativa per a adults i persones nouvingudes, també ofereix la cinquena edició del Curs de Preparació per a les Proves d’ Accés als cicles formatius de formació professional (FP) grau mitjà i com a novetat aquest curs s’imparteix el Curs de Preparació per a les Proves d’Accés a Grau Superior. Aquestes proves consten d’un sol examen, superar-les donen dret a cursar qualsevol cicle formatiu i tenen validesa permanent a tot l’Estat espanyol.

L’ oferta de formació general de l’Escola està formada per classes d’ alfabetització, neolectors, ampliació de coneixements, cursos per a persones nouvingudes, català i tallers d’informàtica.

Pel que fa als cursos de preparació per a les prova d’accés als cicles de  formació professional de grau mitjà i grau superior, s’adrecen a persones que es volen presentar a la prova d’accés per als cicles formatius de formació professional. Per fer aquests cursos, el 2015 els alumnes han de tenir, com a mínim, 17 anys per al grau mitjà i 19, per al grau superior. El total d’alumnes matriculats als cursos de preparació per a la prova d’accés a grau mitjà i superior és de 40. A grau mitjà hi ha 20 alumnes, i el mateix nombre a grau superior.

L’equip docent del centre està format per dues persones, més els professors que imparteixen els cursos de preparació a les proves d’accés. Aquests curs, hi ha dos voluntaris per reforçar l’oferta formativa.

El 19,5% de l’alumnat de l’Escola prové d’altres països, amb les següents procedències:

Àfrica (Marroc i Senegal): 13 persones.

Amèrica (Paraguai, Equador, Brasil i Colòmbia): 7 persones.

Europa (Romania i Polònia): 4 persones.

L’Escola Municipal de Formació d’Adults organitza al llarg del curs diferents activitats per afavorir l’apropament intercultural i la participació en diferents iniciatives socials i culturals del nostre municipi.

Súria, novembre de 2014




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada