dimarts, 1 de juliol de 2014

SORTIDA POBLE ESPANYOL


Poble Espanyol de Barcelona

El Poble Espanyol és un museu arquitectònic situat en una de les zones més emblemàtiques de Barcelona i a pocs metres de les Fonts de Montjuïc. Es tracta d'un dels majors atractius de la ciutat pel conjunt únic que ofereix art contemporani, arquitectura, artesania i gastronomia en un mateix entorn.

 El recinte està integrat per 117 edificis a escala real, que componen un veritable poble ibèric amb els seus carrers, cases, places, teatre, escola, restaurants i tallers artesans

El recinte va ser construït l’any 1929 amb motiu de l'Exposició Internacional. Encara que estava previst enderrocar-lo després de l'Exposició Internacional, es va decidir conservar-lo a causa de la gran acceptació que va aconseguir. Per aquest motiu, s'han conservat les reproduccions dels carrers, places i façanes que conformen el Poble Espanyol. Dins del recinte se celebren diverses festes gastronòmiques, concerts a l'estiu, espectacles de flamenc, esdeveniments privats (casaments, celebracions), activitats infantils i festivals, entre d’altres.

 A més a més, al seu interior hi treballen de forma regular una trentena d'artesans, els quals mostren en viu la fabricació dels seus productes, tals com vidre, cuir, ceràmica, joies, màscares, cistelleria, guitarres espanyoles, etc. També hi compta amb establiments de restauració. El recinte del Poble Espanyol és peatonal.

















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada